Garantier

– Över 40 år i branschen betyder goda garantier

Under många år i byggbranschen har vi på Huss Inrednings AB i Glanshammar sett det mesta som går att se i branschen. Vi har haft stora kunder med omfattande projekt, och många privatpersoner med små jobb.

Vi tar alla arbeten på lika mycket allvar, oavsett storleken på arbetet. Vi genomför samma noggranna planering för dig som privatperson som vi gör för stora företag. Vi lyssnar på dina önskemål, och bidrar med vår expertis när det passar. Vi är lyhörda och arbetar alltid i tätt samarbete med våra uppdragsgivare.

Vi har många nöjda kunder bakom oss, så vi kan med gott samvete garantera högsta kvalité på utfört arbete. Vi använder oss endast av bra material, och erbjuder garanti på både arbete och material.

Huss Inrednings AB – Bygg, Snickare, Uterum, Takarbeten, Köksrenovering, Tillbyggnad, Pooldäck, Köksmontering, Bygga Uteplats, Uterum i Örebro län, Glanshammar, Kumla, Askersund, Karlskoga och Hallsberg

Huss Inrednings AB i Glanshammar har personal med flera års erfarenhet inom denna bransch. Säkerhet på arbetsplatsen för både oss och kunden är oerhört viktigt.